Primavita 0

Primavita 0

Deze formule is bedoeld voor (bijna) zwangere vrouwen en moeders. Het bevat 32% eiwit en bijna geen vet. Het product bevat een mix van oligofructose en inuline. Deze ingrediënten hebben een vezelfunctie in de darmen. Ook bevat het toegevoegde Bifidobacteriën. Het product bevat verder 1500 mg calcium per 100 gram poeder. Het ijzergehalte is 20 mg en het foliumzuur is 350 microgram.


Primavita 1

Primavita 1Deze formule kan vanaf de geboorte van je kindje gebruikt worden tot en met 6 maanden. Borstvoeding is de beste natuurlijke keuze voor je kindje. Wanneer je als moeder niet in staat bent om borstvoeding aan je kind te geven door gebrek aan melk of vanwege andere omstandigheden, dan kun je Primavita 1 gebruiken vanaf de geboorte. Dit is een uitstekend alternatief.
Primavita 1 is zuigelingenvoeding gebaseerd op koemelk. Deze voeding voldoet aan de internationale normen en aanbevelingen. Deze worden vastgesteld door de WHO en EC.

Primavita 2

Primavita 2Dit is een opvolgmelk. Borstvoeding is de beste natuurlijke keuze voor kinderen. Wanneer moeders niet in staat zijn om borstvoeding te geven door gebrek aan melk of vanwege andere omstandigheden, dan kan Primavita 2 gebruikt worden vanaf 6 maanden. Dit is een uitstekend alternatief. Primavita 2 maakt onderdeel uit van een geleidelijk toenemende gevarieerde voeding. Het is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 maanden maar dient vanaf 6 maanden gebruikt te worden.

Primavita 3

Primavita 3Deze peutermelk is een op melk gebaseerde formule speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1 jaar en ouder. In deze veeleisende leeftijd is er extra aandacht nodig voor de voeding van het kind. Primavita 3 peutermelk bevat melkeiwitten, plantaardige oliën, essentiële vetzuren, vitamine C, bèta-caroteen, omega-3, omega-6, 5 nucleotiden en een Bifidobacteriecultuur.

Primavita 4

Primavita 4

Deze kleutermelk is een op melk gebaseerde formule speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar oud. Primavita 4 draagt bij aan de behoefte aan calcium, proteïnes, vitaminen en mineralen.


Primavita Geitenmelkpoeder 1, 2 en 3

Primavita Geitenmelkpoeder 1, 2 en 3
Geitenmelkpoeder kan een gunstig alternatief zijn voor koemelk melkpoeder.
Primavita Geitenmelkpoeder 1 is geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden.
Primavita Geitenmelkpoeder 2 is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 maanden.
Primavita Geitenmelkpoeder 3 is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.


Primavita LF

Primavita LFDit is een volledige zuigelingenvoeding vanaf de geboorte, die geen lactose bevat. Het kan gebruikt worden voor baby’s en kinderen die baat hebben bij een lactosevrije voeding. Het dient alleen gebruikt te worden na een consult bij de arts.

Primavita P

Dit is een volledige zuigelingenvoeding vanaf de geboorte. Deze formule is bedoeld voor kinderen die te vroeg zijn geboren (prematuur) of een laag geboortegewicht hebben. Het bevat aangepaste niveaus van eiwit, vet, mineralen en vitamines.

Primavita AR

Deze formule is speciaal voor baby’s die regelmatig overgeven en de voeding niet binnen houden. Dit product wordt dikker en zal niet zo snel teruglopen.

Melkpapjes
Melkpapjes zijn vast voedsel voor baby’s vanaf 6 maanden en ouder. Het kan met een lepel worden gegeven en door middel van de fles. Het is gemaakt van tarwe of rijst, melk en fruit. Het is verrijkt met proteïnen, vitaminen en mineralen, DHA en linolzuur. Er hoeft alleen water te worden toegevoegd voor een complete maaltijd. Primavita melkpapje rijst met fruit

Primavita melkpapje rijst met fruit

Dit product kan vanaf 6 maanden gebruikt worden. Het is glutenvrij en geeft een voldaan gevoel bij de baby.

Primavita melkpapje met tarwe en fruit

Primavita melkpapje tarwe met fruit Dit product kan vanaf 6 maanden gebruikt worden. Het bevat tarwe (met gluten).

Primavita 3 peutermelk

Primavita 3 peutermelk

Deze peutermelk is een op melk gebaseerde formule speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1 jaar en ouder. In deze veeleisende leeftijd is er extra aandacht nodig voor de voeding van je kind. Het bevat plantaardige oliën, essentiële vetzuren, vitamine C, bèta-caroteen, DHA, ARA, 5 nucleotiden en een Bifidobacteriecultuur.

Primavita HiCal melkpoeder product

Primavita HiCal is een mager melkpoeder product zonder vet en met extra toegevoegde calcium, vezel en ijzer. Primavita HiCal melkpoeder is geschikt voor jong en oud. Het product voorziet voor een groot deel in de dagelijkse behoefte van eiwit en calcium.

Primavita HiCal melkpoeder

Primavita Geitenmelkpoeder product

Primavita GeitenmelkpoederPrimavita geitenmelkpoeder product kan een goed alternatief zijn voor koemelk. Het product heeft een lekker romige smaak. Het kan eenvoudig worden opgelost in water tot een kant en klaar drank.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.