1. Wat zijn de levertijden van de producten?
  De producten worden binnen 4 werkdagen na uw bestelling binnen Nederland verstuurd.
 2. Wat zijn de verzendkosten voor de producten?
  De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €6,75. Voor bestellingen binnen Nederland vanaf €75 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
  De verzendkosten voor bestellingen in België bedragen €20. Bij een bestelling boven de €100 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
  De verzendkosten voor bestellingen in Duitsland bedragen €30. Bij een bestelling boven de €100 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

  De rest van de EU: Verzendkosten bedragen €35 en gratis levering boven een bestelling van €120.
  Onder de rest van de EU wordt verstaan: Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

  Bestellingen buiten de EU zijn op dit moment niet mogelijk. Echter, er kan wel altijd een aanvraag worden gedaan voor een bestelling buiten de EU via de "contact"-pagina.

 3. Worden de Primavita producten in Nederland geproduceerd?
  Ja, alle Primavita producten worden in Nederland geproduceerd. Je bent dus altijd zeker van producten van Nederlandse herkomst.
 4. Waarom is Primavita babyvoeding een goede keuze?
  Onze producten zijn van excellente kwaliteit door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van babyvoeding. Wij willen alleen het beste voor je kind en zijn er om jou de beste producten te leveren.
 5. Op welke manieren kan ik betalen in de webshop?
  Je kunt via iDEAL, PayPal en CreditCard betalen.
 6. Vanaf welke leeftijd kan ik Primavita gebruiken voor mijn kind?
  Primavita 1 kun je gebruiken bij de geboorte van je kind. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en ook de meest natuurlijke. Mocht je onvoldoende borstvoeding hebben of wegens andere omstandigheden geen borstvoeding kunnen geven, dan is Primavita 1 een uitstekende keus.
 7. Bevat Primavita kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen?
  Primavita 0, 3 en 4 bevatten vanille. De andere formules bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
 8. Ik wil mijn bestelling graag retour doen. Is dit mogelijk?
  Ja, je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder reden retour doen. Wij vergoeden alleen ongeopende en onbeschadigde producten. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Je dient de originele verpakking te gebruiken voor het retourneren.
 9. Hoe kan ik flesvoeding meenemen?
  Je kunt de afgemeten melkpoeder meenemen in een doosje en een thermosfles met gekookt warm water. De fles kun je dan vullen met de melkpoeder en vervolgens aanvullen met het warme water.
 10. Moet ik water koken als ik flesvoeding wil maken?
  Je moet het water altijd koken en dit laten afkoelen tot het handwarm is. Vervolgens kun je het mengen met melkpoeder. Daardoor voorkom je dat er bacteriën in de melk komen. Wanneer je een flesje met melk klaarmaakt, moet je het direct gebruiken. Gebruik nooit restjes van eerdere voedingen.