Triscom B.V. is in 1993 opgericht. Wij produceren babyvoeding en melkpoeders. Na de start in 1993 hebben we al snel onze activiteiten en producten uitgebreid. Triscom B.V. is nu een wereldwijde leverancier van melkpoederproducten voor baby’s, jonge kinderen, volwassenen en speciale doelgroepen.

Producten van Nederlandse bodem

Onze productielocatie bevindt zich in Heino. De fabriek is opgericht in 1912 als de ‘Coöperatieve Stoomzuivelfabriek Heino’. Met de meer dan 100 jaar ervaring in het verwerken van zuivel staan wij garant voor kennis en kwaliteit van onze producten.

Daarom zijn wij in staat het beste te bieden voor jouw kindje. Als ouder wil je uiteraard het beste voor je kind. Wij dragen hier graag in bij met onze kwaliteitsproducten.

Visie


We zijn er om kinderen de beste start in hun leven te geven en we richten ons erop een uitstekende bijdrage te leveren aan hun gezondheid en welzijn. Triscom heeft 3 belangrijke pijlers: Kennis van melk, kennis van het product en voedingskundig inzicht.

Kennis van melk


Wij maken gebruik van geavanceerde zuiveltechnologie en we zijn steeds bezig met proces- en kwaliteitsverbeteringen.

Kennis van product


Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring om uitstekende voedingsproducten voor onze klanten te maken.

Baby met fles

Onze baby’s kunnen met de uitgebalanceerde productlijn van Primavita opgroeien tot levenslustige gezonde kleuters. Dat is een prachtige uitdaging voor Triscom. Elke dag zetten we ons daarvoor in.


Voedingskundig inzicht

Op basis van de laatste voedingskundige inzichten kunnen we onze producten beter onderbouwen en verbeteren. Onze producten voldoen aan de Codex Alimentarius van de Wereldgezondheidsorganisatie en de EU-regelgeving. Elk product is voedingskundig uitgebalanceerd en het resultaat van wetenschappelijk onderzoek. We vinden het heel belangrijk om de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van melk en melkproducten te volgen en zo mogelijk in onze producten toe te passen.

Lepeltje met Primavita melkpoeder


Wereldwijde speler

Triscom levert haar Primavita producten op dit moment aan 23 landen. Op de onderstaande kaart is te zien welke landen dat zijn.

Worldmap Triscom