Triscom op Gulfood 2018

1 February 2018 • Door Triscom

Dit jaar zal Triscom weer een stand hebben op Gulfood in Dubai. Kom ons bezoeken en ontvang informate over de Primavita producten, We kunnen u alles vertellen over: 

Primavita geitenmelkpoeder

Eenvoudig op te lossen geitenmelkpoeder.
Primavita geitenmelkpoeder kan een goed alternatief zijn voor koemelk.
Het product heeft een aangename geur en smaak.
Het kan eenvoudig opgelost worden in water voor een kant en klaar drankje.

Primavita HiCal Melkpoeder

Primavita HiCal Melkpoeder product
De melkpoeder met een laag vetgehalte en hoog proteïne niveau.
Primavita HiCal is een product bedoeld voor mensen die een dieet volgen met een hoog proteïne niveau. Het product is onderscheidend in zijn hoog proteïne gehalte en bijna geen vet, waardoor het energiegehalte laag is. Het product bevat een mix van oligofructose en inuline.
Deze ingrediënten kunnen de flora in de darmen stimuleren, zoals Bifidobacterium. Het product bevat een hoog calciumgehalte, wat bijdraagt aan goede botten. Een hoog ijzer en foliumzuur zijn karakteristiek voor deze Primavita HiCal formule.

Primavita mam

Deze formule is geschikt voor (bijna) zwangere vrouwen en moeders. Het bevat een proteïne gehalte van 32% en bijna geen vet, waardoor het energiegehalte laag is. Het is gebaseerd op magere melk met oligofructose, inuline, vitamines en mineralen. Het product bevat 1500 mg calcium per 100 gr poeder. Het ijzer gehalte is 20 mg en foliumzuur is 350 mcg.

Primavita formula AR

Primavita AR is een zuigelingenvoeding vanaf de geboorte en bevat maiszetmeel. Het is een speciale babyvoeding welke rekening houdt met de speciale dieetwensen voor baby's en jonge kinderen die last hebben van overgeven.
Dit product bevat maiszetmeel.

Primavita formula 1

Deze formule kan gebruikt worden vanaf de geboorte. Borstvoeding wordt gezien als de natuurlijke keuze om baby's te voeden. Wanneer een moeder geen borstvoeding kan geven vanwege te weinig moedermelk of andere omstandigheden, is Primavita 1 een uitstekend alternatief. Primavita 1 is een complete babyvoeding, gebaseerd op koemelk. Het product voldoet aan de internationale standaarden en aanbevelingen. Deze worden opgelegd door de WHO en EU.

Primavita formula 4

Dit melkpoeder product is ontwikkeld voor kinderen van 3 jaar en ouder. Primavita 4 draagt bij aan de behoeften voor calcium, proteïne, vitamines en mineralen.

Primavita formula 3 Growing-up goat's milk

Dit product is gebaseerd op geitenmelk en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. 
Geitenmelk kan worden gebruikt als een geschikt alternatief voor koemelkpoeder.

Primavita formula 3

Deze formule is gebaseerd op koemelk en speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1 jaar en ouder. Primavita 3 'opgroeien' bevat o.a. plantaardige olien, essentiele vetzuren, vitamine C, β-carotene, DHA, AA, 5 nucleotides and Bifidobacteriën.

Primavita formula 2

Dit is een opvolg formule. Borstvoeding is de natuurlijke keuze voor het voeding van uw baby. Wanneer een moeder geen borstvoeding kan geven vanwege te weinig moedermelk of andere omstandigheden, is Primavita 2 een uitstekend alternatief.
Primavita 2 is onderdeel van een geleidelijk toenemend variërend dieet. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden als een vervanging voor melk. Het is ongeschikt als substituut van moedermelk gedurende de eerste 6 maanden na de geboorte.

Wilt u meer weten over Triscom and de Primavita producten of de Emiklo producten?
Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken. Wij vertellen u graag meer over onze producten.
Onze booth nummer is A2-40.