Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan op staatsbezoek en handelsmissie naar Indonesië

17 February 2020 • Door Triscom

Triscom Holland/IDH neemt deel aan de handelsmissie naar Indonesië van 8 tot 13 maart 2020. Deze handelsmissie loopt deels parallel aan het staatsbezoek van koning Willem Alexander en koningin Máxima. De missie is in aanwezigheid van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, en Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport. Ook het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit sluit aan. Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, is de zakelijk missieleider.

Op dinsdagavond 10 maart ontmoeten Willem-Alexander en Máxima in de avond deelnemers van de economische missie. Het koningspaar is bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen verschillende Indonesische en Nederlandse bedrijven. 

Indonesië heeft ruim 250 miljoen inwoners en kent een snelle economische groei. Voor Triscom Holland/IDH is het een uitgelezen kans om samen met ons staatshoofd en verschillende ministers dit land te bezoeken en de mogelijkheden te verkennen voor de Triscom Holland/IDH producten.